Jut & Jul Vintage

Jut & Jul Vintage *gesloten*

Sinds ik heb ontdekt wat een ontzettend leuke stad Utrecht is ben ik hier regelmatig te vinden. Eén van mijn favoriete winkels hier is Jut & Jul Vintage, verstopt in een klein straatje in het centrum, maar zeker een bezoekje waard vanwege de prachtige vintage items en het verrassende assortiment aan leuke items van lokale ontwerpers.

Jut & Jul Vintage is een gezellige winkeltje in de Telingstraat, een kleine straat in het centrum, enigszins verstopt en daarom een stuk minder druk dan de rest van het centrum van Utrecht. Gelukkig wist ik van het bestaan van deze leuke winkel af anders had ik hier als niet-Utrechter niet zo snel naar binnen gewandeld. Dat zou heel jammer zijn geweest want Jut & Jul Vintage is een ontzettend leuke winkel voor iedereen die houdt van vintage en producten die met zorg en liefde zijn gemaakt.

Jut & Jul Vintage

Bij Jut & Jul Vintage vind je prachtige vintage kleding, tassen en schoenen die ook nog eens heel erg betaalbaar zijn. Daarnaast vind je hier ook een leuk assortiment aan items van Nederlandse ontwerpers. Of je nu op zoek bent naar leuke kaartjes, verzorgingsproducten, sieraden, tassen, kussens of posters, je vindt het hier allemaal. Zo vind je hier bijvoorbeeld ook de verzorgingsproducten van Lekker in een Potje, natuurlijke verzorgingsproducten gemaakt door een meisje uit Utrecht, waar ik al eens eerder een artikel over schreef.

Jut & Jul Vintage

Jut & Jul Vintage wil Nederlandse producenten en ontwerpers in hun winkel een platform geven om hun producten aan te bieden en ze doen dat op een ontzettend fijne manier. Bij alle items in de winkel liggen kaartjes van de ontwerpers zodat het direct duidelijk is wie het artikel heeft gemaakt. Het assortiment in de winkel wisselt wel om de paar maanden om zoveel mogelijk ontwerpers en producenten de kans te geven om hun producenten in de winkel te verkopen. Zo blijft het assortiment bij Jut & Jul Vintage verrassend en is het elke bezoek weer leuk om te ontdekken welke nieuwe, vaak nog onbekende, producten er nu worden aangeboden.

Jut & Jul Vintage

Je vindt Jut & Jul Vintage in Utrecht in de Telingstraat 11. De winkel is geopend van woensdag tot en met zondag. Momenteel wordt er nog gewerkt aan de webshop dus houd zeker hun website in de gaten!

Update: Helaas heeft de winkel de deuren in Utrecht gesloten.There are 4 comments

Add yours

Post a new comment