the art of tea

The Art of … Tea, Herbs & Spices in Haarlem

Een tijdje geleden was ik een dagje in Haarlem om te winkelen. Nu was ik al jaren niet meer in Haarlem geweest en ik was aangenaam verrast door alle leuke, nieuwe winkeltjes in het centrum. Eén daarvan was The Art of … Tea, Herbs & Spices, een ontzettend leuke winkel in de Grote Houtstraat waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende kruiden, specerijen en theesoorten.

The Art of ... Tea, Herbs & Spices

The Art of … Tea, Herbs & Spices is vorig jaar geopend in Haarlem aan één van de grootste winkelstraten en is sindsdien al een grote favoriet onder winkelaars. Niet zo gek want de winkel is prachtig opgezet met grote wanden vol kruiden en thee en allerlei leuke benodigdheden en lekkernijen voor bij de thee. De winkel heeft een enorm assortiment aan kruiden, specerijen en thee en daarnaast ook nog een grote selectie voorverpakte thee. Het kan natuurlijk voorkomen dat je door al deze keus een beetje overweldigd bent. De eigenaars, Dick en Esther, zijn heel behulpzaam en helpen je graag verder, ze hebben veel kennis van hun producten en kunnen je goed adviseren.

The Art of ... Tea, Herbs & Spices

De gehele rechterwand van de winkel bestaat uit bakken voor de grote selectie theesoorten. Alle thee is gesorteerd in schepbakken zodat je zelf de hoeveelheid kunt bepalen, maar er zijn ook reeds gevulde zakjes beschikbaar. Ik kan onmogelijk hier uitleggen hoe groot de keus eigenlijk is. Ik wist tot mijn bezoek aan The Art of … Tea, Herbs & Spices bijvoorbeeld niet dat er zoveel verschillende soorten groene thee bestonden!

The Art of ... Tea, Herbs & Spices

De linkerwand van de winkel is gevuld met grote bakken vol met de meest uiteenlopende kruiden en specerijen. Ik ben redelijk bekend met kruiden, ik heb een grote verzameling kruiden en specerijen thuis, maar het aanbod hier is zo divers dat sommige kruiden mij geheel onbekend waren. Hebben jullie ooit gehoord van klitwortel, lindebloesem of hoefblad? Het mag duidelijk zijn dat je hier heel goed terecht kunt voor al je benodigde kruiden en specerijen en dat er ook nog genoeg nieuws te ontdekken valt.

The Art of ... Tea, Herbs & Spices

Je vindt The Art of … Tea, Herbs & Spices aan de Grote Houtstraat 153/zwart in Haarlem. De winkel is 7 dagen per week geopend. Op de website van The Art of … Tea, Herbs & Spices vind je alle informatie over het uitgebreide aanbod van de winkel en kun je online shoppen in de webshop.

Ook leuk in Haarlem:

2 gedachten over “The Art of … Tea, Herbs & Spices in Haarlem”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *