Berry Amsterdam

Berry in Amsterdam

Dat ik gek ben op koffie en lekkere taartjes zal niemand zijn ontgaan. Gelukkig heb ik weer een leuke hotspot met jullie te delen waar deze twee liefdes uitstekend worden gecombineerd. Bij Berry in Amsterdam kun je de drukte van Amsterdam-West even ontvluchten en genieten van een heerlijke koffie in een gezellige huiskamer met een fijne sfeer en vriendelijke service.

Berry opende de deuren in februari 2014 en is sinds die tijd een groot succes geweest. Niet verrassend, want Berry is een prachtig ingerichte hotspot met een gemoedelijke sfeer en een fijne kaart. De menukaart is niet uitgebreid, maar alles op de kaart is zoveel mogelijk duurzaam en lokaal. Het gebak wordt vers in de zaak bereid en er staan genoeg gezonde opties op de kaart om hier ook een voedzaam ontbijt of lunch te nuttigen. Zoals ik al eerder zei is de koffie bij Berry echt heel erg goed en de carrotcake is een absolute aanrader! Helaas heb ik geen sapje geprobeerd, maar Berry staat wel bekend om de fijne sapjes. Zeker de Bloody Berry zou een aanrader zijn.

Berry

Berry is ingericht als een gezellige huiskamer, met veel hout, grote tafels, gezellig veel planten en veel lichtinval. De keuken staat middenin de zaak en hier wordt ook het gebak vers bereid. In de zaak vind je ook een grote boekenkast waar je oude boeken die je hebt uitgelezen kunt omruilen voor nieuwe exemplaren. Ik vind dit een enorm leuk idee en schreef daar eerder ook al eens een blogpost over. Je kunt bij Berry ook heerlijk rustig werken, maar houd er wel rekening mee dat ze geen wifi hebben.

Berry

Je vindt Berry in Amsterdam-West aan de Bilderdijkkade 27. Berry is van dinsdag tot en met zondag geopend. Doordeweeks in de ruimte beperkt omdat zij het pand delen met Strawberry Earth, maar in het weekend in ook de aangrenzende ruimte beschikbaar voor bezoekers van Berry en is er dus meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Wil je meer weten over deze leuke hotspot? Bezoek dan zeker eens de website van Berry.There are 6 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Ja, mooi he! Berry kwam echt met stip binnen in mijn top 10 van favoriete plekken in Amsterdam.

      Het is ook jammer dat Groningen zo ver weg is, ik blijf jammer genoeg toch altijd een beetje in de randstad hangen. Gelukkig staat Groningen wel op de planning binnenkort wanneer Opgeweckt Noord opent. Ik ben heel erg benieuwd naar de stad en heb een enorme ‘must visit’ lijst opgesteld :D. Als je nog leuke tips hebt dan hoor ik het graag!


Post a new comment