AH Biologische pop-up store

Albert Heijn biologische pop-up store

Albert Heijn heeft 2015 omgedoopt tot hét jaar van de biologische producten. Het voormalige puur & eerlijk logo heeft plaatsgemaakt voor AH biologisch en hun assortiment biologische producten is tegelijkertijd enorm uitgebreid. Om dit assortiment extra onder de aandacht te brengen heeft Albert Heijn alleen voor deze week een biologische pop-up store geopend in Amsterdam.

AH biologische pop-up store

De biologische pop-up store is geopend van 31 maart tot en met 7 april. Niet alleen is in de pop-up store een uitgebreid assortiment aan biologische producten te vinden, de nadruk ligt vooral op beleving. Zo komen de biologische boeren waar Albert Heijn mee samenwerkt in de winkel over hun producten vertellen, zullen bloggers hun favoriete biologische recepten bereiden en op 2e paasdag kunnen kinderen in de winkel paaseitjes komen zoeken.

AH biologische pop-up store

Ik zal dit weekend zeker even een bezoekje brengen aan de pop-up store. De winkel ziet er enorm leuk uit (kijk dan eens hoe leuk die kruidenwand is!) en alhoewel ik al redelijk bekend ben met het bio assortiment van Albert Heijn ben ik toch benieuwd of ik nog leuke nieuwe producten kan ontdekken.

AH biologische pop-up store

Je vindt de Albert Heijn pop-up store in de Spaarndammerstraat 460-c in Amsterdam tot en met 7 april. De winkel is elke dag, behalve 1e paasdag, geopend van 9.00 tot 19.00. Voor meer informatie over de pop-up store kun je een bezoekje brengen aan de website van Albert Heijn.

Bron foto’s: http://www.ah.nl/There are 4 comments

Add yours
 1. Tamara

  Jammer dat het zover weg is, anders was ik wel even langs gegaan. Toch is de eerste gedachte die in mij opkomt bij het zien van de foto’s, waarom is dit zo ‘speciaal’? Waarom is dit niet de Albert Heijn die je overal ziet? Waarom is biologisch, vers en lokaal niet de basis van elke supermarkt? Toch ben ik blij dat er al iets gedaan wordt, want wie had dit tien jaar geleden kunnen bedenken dat Albert Heijn een pop-up store opent met biologische producten?

  • awkwardduckling

   Ik ben het helemaal met je eens en dat was ook mijn eerste reactie eerlijk gezegd. Het is ook vreemd dat dit als iets ‘bijzonders’ wordt beschouwd. Maar ik ben eerlijk gezegd al blij dat er steeds meer aandacht is voor lokale en biologische producten en dat dit steeds toegankelijker wordt gemaakt. Inderdaad: wie had dit kunnen bedenken 10 jaar geleden? Daarom vind ik het initiatief en de aandacht voor biologische producten wel heel erg leuk en ik ben erg benieuwd naar het uitgebreide assortiment.

  • awkwardduckling

   Het was op zich wel leuk om het hele biologische assortiment van de AH zo overzichtelijk te kunnen zien en het personeel was echt super behulpzaam. Verder heb ik helaas niet veel meegekregen van de extra activiteiten, maar ik vond het initiatief leuk. Ik hoop ook zeker dat ze doorgaan met het verduurzamen van hun assortiment en inderdaad blijft een eerlijke relatie met hun producenten toch altijd een issue. Ik hoop ook echt dat ze daar iets aan gaan veranderen.


Post a new comment