moestuin

Kijktip: Jamie at Home

Nu de lente eindelijk zijn intrede lijkt te doen beginnen bij een heleboel mensen de groene vingers weer te kriebelen. Iedereen lijkt druk in de weer met de moestuintjes van de Albert Heijn en heeft grootse plannen voor een eigen moestuin in de achtertuin. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Vorig jaar schreef ik al eens een uitgebreid artikel over mijn moestuin aspiraties en nu moet het er dan echt van komen. Met dat in gedachten besloot ik de serie ‘Jamie at Home’ nog eens een keer helemaal te kijken. Een heerlijke serie waarin Jamie Oliver lekker door zijn eigen moestuin banjert, uitleg geeft over de diverse gewassen en hier de heerlijkste gerechten mee kookt. What’s not to love?

De serie ‘Jamie at Home’ bestaat uit 2 seizoenen en is uitgekomen in 2007 en 2008. Een oudje dus al, maar daarom niet minder leuk. De hele serie heeft een heerlijk ontspannen sfeer en in elke aflevering staan één of meerdere groentesoorten centraal waar heerlijke gerechten mee worden gekookt en waar veel informatie wordt gegeven over de teelt en over het gewas zelf. Omdat het Britse klimaat redelijk lijkt op dat van ons is alles wat Jamie verbouwt en vertelt ook erg relevant voor een moestuin in ons kikkerlandje.

Helaas is ‘Jamie at Home’ niet online te bekijken, maar er is goed nieuws! Vanaf 16 maart worden alle afleveringen van ‘Jamie at Home’ weer uitgezonden op 24Kitchen. Jeej! Zeker gaan kijken dus!

2 gedachten over “Kijktip: Jamie at Home”

    1. Het is echt het bekijken waard, het hele programma is echt gezellig inderdaad :). Het is in zijn eigen huis en tuin gefilmd en het is heel gemoedelijk en informatief en de lekkerste gerechten komen voorbij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *