Hard Bitten & The Others

Hard Bitten & the Others *gesloten*

Vandaag heb ik weer eens een fijne hotspot voor jullie. Op Wanderlust heb ik al eerder een uitgebreid artikel geschreven over deze onwijs leuke hotspot, maar graag wilde ik Hard Bitten & the Others ook hier onder de aandacht brengen. Deze winkel in Almere is namelijk een vintageheaven en is zoveel meer dan alleen een winkel! Ik kom regelmatig in Almere om daar te shoppen. Het centrum is goed bereikbaar, het parkeren in betaalbaar, de winkelstraten zijn ruim en overzichtelijk opgezet en je vindt er veel leuke winkels dicht bij elkaar. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik tot voor kort elke keer langs Hard Bitten & the Others ben gelopen, simpelweg omdat de winkel helaas niet toegankelijk was met een kinderwagen. Afgelopen keer was ik eindelijk in de gelegenheid om een kijkje te nemen en ik was op slag verliefd!

Hard Bitten & The Others

Hard Bitten & the Others is niet zomaar een winkel, hier komt skate, lifestyle, vintage, fashion en cultuur samen tot één mooi en interessant geheel. De winkel werkt volgens een ‘shop-in-shop’ concept, ‘Hard Bitten’ is het skate gedeelte van de winkel, ‘the Others’ staat voor de diverse merken die hier in de winkel worden verkocht in hun eigen minishop. Je vindt hier bijvoorbeeld items van Marbles Vintage, Things I Like Things I Live en The Darling. Allemaal namen die de gemiddelde vintageliefhebber niet onbekend zijn, en dat allemaal onder één dak!

Hard Bitten & The Others

De winkel is heel ruim opgezet waardoor je hier heel prettig winkelt. Iedere shop heeft zo zijn eigen hoekje en de producten zijn prachtig geëtaleerd. Zo vind je in de winkel enorme tafels waarop prachtige sieraden te bewonderen zijn, maar vind je ook mooie rekken met schoenen en vintage kleding. De winkel is er heel goed in geslaagd om, ondanks dat het een shop-in-shop is, alles samen te brengen tot één geheel. De hele winkel ademt vintage en industrieel design uit, tot in de kleinste details aan toe. In de winkel bevindt zich ook nog eens een bar, waar elke donderdagavond een borrel wordt gehouden waar iedereen welkom is. De skateramp in de winkel is dan ook geopend! Dit is slechts één voorbeeld van hoe de winkel zich inzet om ook allerlei leuke activiteiten te organiseren voor de klanten.

Hard Bitten & The Others

Je vindt Hard Bitten & the Others in Almere in de Schutterstraat 46, middenin het centrum. Om op de hoogte te blijven van alle leuke activiteiten die zij organiseren of het fijne assortiment van de winkel kun je Hard Bitten & the Others ook volgen op Facebook.

Update: Helaas is de winkel van Hard Bitten & the Others gesloten.There are 6 comments

Add yours

Post a new comment