Pure Markt

De Pure Markt

Afgelopen zaterdag bracht ik weer eens een bezoek aan de Pure Markt, een rondreizende markt met een aantal vaste locaties waar je heerlijke ambachtelijke producten kunt proeven en kennis maakt met de personen achter de producten. De Pure Markt was afgelopen weekend te vinden in de Intratuin aan de Nobelweg in Amsterdam. Niet de meest waarschijnlijke locatie voor een markt, maar daarom zeker niet minder gezellig. De markt was kleiner dan gebruikelijk, dat is ook niet verwonderlijk aangezien de ruimte beperkt was en deze tijd van het jaar de Pure Markt eigenlijk ‘een winterslaap’ houdt, zoals zij het zelf zo mooi verwoorden op de website.

Pure Markt

Van deze ‘winterslaap’ was weinig te melden want het was een gezellige bedoening in de Intratuin. De geuren van de brandende grills kwamen je al tegemoet bij het binnenstappen van de winkel. De markt biedt eigenlijk alles wat een hongerige foodie nodig heeft op een zaterdagochtend. Zo drink je de heerlijkste koffie bij een espressobus, was er een foodtruck voor heerlijke verse smoothies en zelfs een mobiele wijnbar voor een feestelijk begin van de dag :). Ook qua eten was het aanbod erg fijn. Zo kon je onder andere kiezen uit ‘pulled pork’ burgers direct van de grill, crêpes, mexicaanse heerlijkheden, geitenkroketten, sandwiches of vegetarische gyros.

Pure Markt

Iedere keer sta ik weer verbaasd van het fantastische aanbod en de gezelligheid op de Pure Markt. Ik kan haast niet wachten tot de volgende editie! De Pure Markt reist vanaf maart weer wekelijks rond in de regio Amsterdam. Zo vindt je de Pure Markt bijvoorbeeld in Park Frankendael, het Amstelpark of het Beatrixpark in Amsterdam, en af en toe op een andere locatie in het land, zoals Hilversum of Den Haag. Een overzicht van de agenda en de locaties voor dit jaar vind je op de website van de Pure Markt.

2 gedachten over “De Pure Markt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *