Yoghurt Barn

Zoals jullie misschien wel weten was ik een anderhalve week geleden een dagje naar Utrecht. Goed voorbereid met een ‘must visit’ lijstje kwamen we daar aan, enkel om ‘s avonds weer te vertrekken zonder de helft van de ‘must visits’ te hebben bezocht. Gelukkig heb ik wel een bezoekje gebracht aan Yoghurt Barn en vandaag zal ik jullie uitgebreid vertellen over dit fantastische restaurant.

Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik voor mijn bezoek aan Utrecht nog nooit bij Yoghurt Barn was geweest. Schande natuurlijk en daarom stond Yoghurt Barn ook op mijn ‘must visit’ lijstje. Yoghurt Barn is dit jaar uitgeroepen tot leukste restaurant van Utrecht en ik hoor niets dan lovende berichten. Tijd om eens een hapje te gaan proeven natuurlijk.

Yoghurt Barn

Bij Yoghurt Barn draait het natuurlijk allemaal om, ja ja, yoghurt. Natuurlijk kun je hier ook een heerlijke koffie drinken of een gebakje eten, maar het is gewoon zondig om niet te proeven van al het lekkers dat ze hier kunnen doen met yoghurt. Zo bieden ze yoghurt, hangop en frozen yoghurt aan met een grote diversiteit aan toppings, maar ze hebben bijvoorbeeld ook blended yoghurt, een smoothie met yoghurt als basis. Als je zelf geen keuze kunt maken qua toppings dan zijn er diverse specials waar je uit kunt kiezen, waaronder Merry Berry, Energy Explosion, Brownie Bango en Crazy Cookie.

Natuurlijk kreeg ik weer een spontane identiteitscrisis bij het kiezen van toppings dus heb ik gekozen voor een Brownie Bango met frozen yoghurt. Frozen yoghurt in november?! Jazeker, en ik heb er geen moment spijt van gehad want wat was dat lekker! Precies de juiste verhouding van frozen yoghurt en toppings met heerlijke mango, brownie en walnoten. Een absolute aanrader!

Yoghurt Barn

Er zijn zoveel redenen om van Yoghurt Barn te houden. Natuurlijk is het aanbod fantastisch, maar dat is niet het enige. Zo werken zij alleen met puur biologische zuivel. Ook zetten zij zich volop in voor duurzaamheid. De to-go bekers zijn 100% biologisch afbreekbaar en in hun restaurants doen zij hun best om zo duurzaam mogelijk te werken met groene stroom, LED-verlichting en FSC-gekeurd hout. Daar houd ik van!

Ik kan echt niet wachten tot ik weer naar Yoghurt Barn kan gaan want er zijn nog zoveel specials te proeven. Natuurlijk hoef je niet perse naar Utrecht te gaan om Yoghurt Barn te bezoeken want je vindt ze ook in Amsterdam! Voor de exacte adressen of meer informatie over dit fantastische restaurant klik je hier om hun website te bezoeken.

Update: Yoghurt Barn heeft de laatste jaren flink uitgebreid en heeft nu vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Eindhoven en Rotterdam. Voor de adressen van deze vestigingen kun je een bezoek brengen aan de website. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *