jamie magazine foodbox

Foodboxen deel 3

Sinds vorige week ben ik een nieuwe rubriek gestart om extra aandacht te geven aan de diverse foodboxen die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn. In deel 1 kwamen de foodboxen van Hello Fresh, De Krat en Willem & Drees aan bod. In deel 2 besteedde ik extra aandacht aan de foodboxen van Bee Box, Streekbox en Odin. Vandaag het derde en laatste deel waarin ik specifiek aandacht schenk aan de foodboxen ‘plus’. Foodboxen die niet zozeer gericht zijn op fruit, groente en maaltijden, maar die de ontvanger laten kennismaken met diverse lokale en bijzondere delicatessen.

Jamie Magazine Box

jamie magazine box

Het lijkt wel of je tegenwoordig jezelf geen foodmagazine meer kunt noemen als je niet je eigen foodbox hebt samengesteld. Jamie Magazine heeft dit goed doorzien en biedt met enige regelmaat een goedgevulde foodbox aan voor de lezers. De aangeboden foodboxen bestaan uit de favoriete producten van de redactie van Jamie Magazine. Ter illustratie: het meest recente pakket, een feestelijke foodbox, bestaat uit: Barefoot Bubbly Pink Moscato, Heel Holland Bakt superpatentbloem, Heel Holland Bakt vruchtenbroodpoeder, Heel Holland Bakt marsepein, GingerLove hot drinks, Jopenbier, JB Diesch chocolade, Tefal Crêpepan, Jules de Strooper koekjes, Riso Gallo risotto, Royal Green kokosolie, cider, Tyrells veggie chips, Mani Fruit en Noten en Pelzmann pompoenpitolie. De normale waarde van de foodbox wordt door de redactie geschat op € 80,-, maar voor lezers van Jamie Magazine is de box verkrijgbaar voor €34,95. Deze foodbox is te bestellen via de website en wordt binnen 5 werkdagen thuis afgeleverd. Voor jaarabonnees is de verzending gratis, niet-abonnees betalen €3,95 verzendkosten.

Food We Love Box

food we love box

Iedere maand een nieuwe box met delicatessen, dat is de Food We Love Box. Op de website heb je de mogelijkheid eenmalig een box te bestellen, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement zodat je de Food We Love Box maandelijks krijgt toegestuurd. Elke box bevat naast de delicatessen ook mooie verhalen over de producten en producenten en ter inspiratie worden er recepten meegeleverd. Bijzonder aan deze boxen is dat de inhoud van de boxen geheim blijft tot het moment van verzending. Wat je dus voor delicatessen opgestuurd krijgt is elke maand weer een verrassing. Als je de box maandelijks wilt ontvangen dan kost dit €24,95, als je kiest voor een eenmalige box dan betaal je hier €27,50 voor. Naast de ‘standaard’ boxen heeft Food We Love ook regelmatig specials. Zo zijn momenteel de Japan Beyond Sushi box, de Let’s Bake box en de Men’s box te bestellen. Als manier om je boodschappen met regelmaat in huis te halen (zoals met de foodboxen besproken in deel 1 en deel 2) is de Food We Love Box niet erg geschikt. Maar houd je van verrassingen en heerlijke specialiteiten, dan is de bezorging van deze box elke maand natuurlijk weer een feestje.

Boxbites

boxbites

Waarom de keuze maken tussen gezond of lekker? Boxbites wil laten zien dat tussendoor snacken helemaal niet ongezond hoeft te zijn. Deze box is net even iets anders dan de vorige delicatessenboxen omdat Boxbites zich enkel richt op verantwoorde tussendoortjes. Boxbites zet zich in voor tussendoortjes die natuurlijk, minimaal bewerkt en glutenvrij zijn. De inhoud van de box is wel een verrassing, maar er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen zodat alles wat aan huis geleverd wordt ook daadwerkelijk kan worden gegeten. Producten die in de box kunnen zitten zijn bijvoorbeeld: dadels van Yogi & Yousef, JustNuts, Roo’bar repen, Nak’d repen en Mani noten & fruit. De frequentie van de levering kun je zelf bepalen. De box kan zowel wekelijks, tweewekelijks, vierwekelijks of eenmalig worden geleverd. De verzending hiervan is geheel gratis. Er zijn diverse formaten te bestellen, zo is er een mini box met 8 snacks, een original box met 18 snacks of een big box met 54 snacks. Als particulier kun je hier natuurlijk bestellen, maar Boxbites lijkt zich voornamelijk te richten op bedrijven waar de Boxbites kunnen dienen als kantoorsnack. Een mini box met 8 snacks kost €19,-. Dat is behoorlijk prijzig natuurlijk als je dit vergelijkt met ‘reguliere’ snacks, maar de producten die in de boxen worden geleverd zijn van fantastische kwaliteit en kosten in de winkel ook net even iets meer dan een willekeurige andere snackreep.

Bites We Love

biteswelove

Bites We Love is net als Boxbites geen regulier delicatessenpakket. Bites We Love biedt pakketten aan vol met heerlijke tussendoortjes die ook nog eens zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen zijn. Bites We Love werkt met abonnementen. Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Zo is er Pure Bites, op basis van noten, superfoods en af en toe een beetje chocola. De Power Bites geven extra energie en bevatten zo ongeveer dezelfde snacks als de Pure Bites, maar met iets meer zout en zoet. Tenslotte zijn er de Pleasure Bites, pure bites met af en toe een guilty pleasure. Als je benieuwd bent naar alle bites in het assortiment kun je hier kijken. Met een abonnement op bites naar keuze ontvang je wekelijks een pakket met bites. Door middel van reviews geef je aan welke bites bevallen, zodat het pakket op jouw smaak kan worden afgestemd. Elk pakket bestaat uit vier verschillende bites en deze ontvang je dus wekelijks (of om de week). Een pakket kost €4,95 per week en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Het pakket past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Bron foto 1: www.jamiemagazine.nl
Bron foto 2: www.jamiemagazine.nl
Bron foto 3: https://www.foodwelove.nl/
Bron foto 4: http://www.oneplanetcrowd.com/
Bron foto 5: https://www.facebook.com/biteswelove/

4 gedachten over “Foodboxen deel 3”

  1. Oh yum, zo ‘s ochtends krijg ik hier echt honger van 🙂 Een foodbox met echte maaltijdproducten is natuurlijk altijd leuk, maar ik vind zo’n snackbox ook best wel een tof idee. Daarin zijn Boxbites en bites we love wel vernieuwend vind ik, lijkt me leuk om eens te proberen! Leuk dat je hier aandacht aan besteedt, een groot deel van de boxen kende ik nog niet 🙂 Liefs

    1. Ja echt he? Ik krijg ook spontaan zin in allerlei lekkers :). Het zijn zeker leuke pakketten, die snackboxen zijn ideaal voor makkelijke tussendoortjes en die food we love box lijkt me zo leuk om te ontvangen, echt een cadeautje elke maand.

  2. Pingback: Trendrapport | dagmarbinkhorst

  3. Pingback: Trendrapport | trendsandbrandsbloka1516

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *