Flavourites Live

Flavourites Live

Heb jij al plannen voor het weekend? Zo niet, dan heb ik een echte aanrader voor je. Dit weekend vindt namelijk de 6e editie van Flavourites Live plaats, een superleuk event in Amsterdam waar je kunt shoppen bij allerlei leuke webshops, workshops kunt volgen en heerlijk kunt eten.

Flavourites Live is een jaarlijks event georganiseerd door Flavourites, een waar walhalla van webshops. Flavourites is in 2007 begonnen met een online verzameling van de leukste webshops, voornamelijk gericht op drukbezette vrouwen die het makkelijk en heerlijk vinden om online te browsen naar leuke en unieke items. De webshops die te vinden zijn op Flavourites zijn net even een tikkeltje anders, er is veel aandacht voor kwaliteit en het aanbod is uniek en divers. Naast dit aanbod van webshops brengen zijn hun eigen online shopping magazine uit, Flavourzine, hebben ze een eigen webshop warenhuis en organiseren ze jaarlijks dus het Flavourites Live event.

Flavourites Live geeft fans van de Flavourites webshops de kans om jaarlijks live te shoppen bij deze webshops. Dit jaar zijn er meer dan 130 webshops aanwezig op het event. Voor een overzicht van alle webshops die je kunt bezoeken kijk je hier. Daarnaast worden er allerlei leuke workshops georganiseerd. Zo kun je zelf je tas ontwerpen en bedrukken, is er een handleesworkshop en zijn er diverse diy projecten waar je bij kunt aanschuiven. Naast shoppen is er dus ook veel te doen voor echte creatievelingen. Ook foodies komen aan hun trekken op Flavourites Live. Er is dit jaar extra veel aandacht besteed aan het culinaire aanbod. Op verschillende plekken zijn er stands waar je kunt eten en drinken, maar First Eet heeft mij toch wel heel erg nieuwsgierig gemaakt met hun geplande culinaire verrassing. Al met al is er voor ieder wat wils te vinden op Flavourites Live en ik heb er nu al zin in!

Flavourites Live vindt plaats van vrijdag 21 november tot en met zondag 23 november in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Kaartjes zijn in de voorverkoop € 11,- en aan de deur € 12,50. See you there?There are no comments

Add yours

CommentLuv badge