Flavourites Live

Mijn bezoek aan Flavourites Live

Vorige week liet ik jullie kennismaken met Flavourites Live: een leuk event georganiseerd door Flavourites, je go-to place voor de allerleukste webshops. Dit jaarlijkse event wordt georganiseerd in Amsterdam en biedt fans van de leuke webshops die te bezoeken zijn via Flavourites te kans om ook offline kennis te komen maken. Dat is shopping heaven dus!

Flavourites Live

Afgelopen zondag was het dan zover, ik reisde af naar Amsterdam-Noord waar het Flavourites Live event plaatsvond in de Kromhouthal, een oude loods waar meer dan genoeg ruimte in was om alle leuke stands te herbergen. De allerleukste webshops waren in de hal te vinden. Wat meteen opviel was de prachtige vormgeving van alle stands. Er waren kosten noch moeite gespaard om elke ruimte optimaal te benutten en zo leuk mogelijk te presenteren.

Flavourites Live

Het aanbod van shops was erg divers. Er waren natuurlijk veel kledingshops en shops vol hebbedingetjes aanwezig, maar daar bleef het echt niet bij. Het was opvallend hoeveel creashops er aanwezig waren. Het was echt DIY heaven! Daarnaast kon je zelfs hier terecht voor je gordijnen, tegels en keukenartikelen.

Flavourites Live

Natuurlijk waren er wel een paar shops die er voor mij direct uitsprongen. Zo vond ik de stand van Kaartje of Kip echt fantastisch en heb ik mijn ogen uitgekeken bij de leuke kinderspullen van psikhouvanjou en kinderkleding van Apenkopje. En ik werd spontaan vrolijk bij het zien van de prachtige slingers van Engel. en StudioZomooi (en hun mooie spullen natuurlijk ook).

Flavourites Live

Er was natuurlijk nog meer te doen behalve shoppen. Zo was de Fotobus aanwezig om samen met je vriendinnen leuke kiekjes te maken, de Webvedettes waren aanwezig om webwinkeliers van goed advies te voorzien, er waren diverse workshops waar je aan deel kon nemen en er waren diverse leuke stands waar je je eigen slinger, vouwwerk of poster kon maken. Daarnaast stonden er in de hal 2 leuke koffiekarren met barista waar je heerlijke koffie kon drinken en was er goed te eten bij het Flavourites restaurant onder leiding van First Eet en de caravan van de Theetantes.

Flavourites Live

Vooral het papieratelier sprak mij erg aan. Een beetje achteraf in een hoek stuitte ik op deze fantastische oase van rust in een anders erg drukke hal. Hier in het papieratelier kreeg iedere bezoeker de kans om de gekochte cadeautjes mooi in te pakken of een workshop te volgen om te leren inpakken. De hoek was prachtig vormgegeven met mooi illustraties en het uitzicht vanuit de enorme ramen van de hal was fantastisch.

Flavourites Live

Ik vond het een heel erg leuk event! Je krijgt niet vaak de kans om al deze leuke webshops echt te bezoeken en vooral niet in zo’n gezellige sfeer. Heb je Flavourites Live gemist? Niet getreurd, het event vindt jaarlijks plaats dus volgend jaar weer eens kans! En tot die tijd zijn al deze leuke webshops te bezoeken via Flavourites.There are no comments

Add yours

CommentLuv badge