Coffee Room

Coffee Room in Amsterdam

Eerder deze week schreef ik over mijn bezoek aan de Local Goods Market in De Hallen Amsterdam. Na mijn bezoek daar liep ik een beetje rond in de buurt. De buurt rondom de Kinkerstraat lijkt wel steeds leuker en hipper te worden! Het eetcafé Coffee Room aan de Kinkerstraat past dan ook precies in dit plaatje. Mijn bezoek dit weekend was niet de eerste keer dat ik bij Coffee Room kwam, maar deze plek heeft een bijna onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij.

Coffee Room is een eetcafé (bij gebrek aan een betere benaming) aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Prachtig gelegen aan de gracht en op steenworp afstand van De Hallen en alle winkels in de Kinkerstraat is de ligging ideaal. Zelfs in november stond het vrolijk gekleurde meubilair van het terras nog buiten en waarom ook niet? De aankleding buiten en binnen is vrolijk en huiselijk en het personeel is wat jonger, alternatiever en informeler dan in een standaard eetcafé. Een heerlijke plek om even niet moeilijk te doen en te genieten van een koffie en wat lekkers.

Coffee Room

Het menu is verrassend uitgebreid voor een wat kleinere locatie als deze. De koffie is heerlijk, maar ook de smoothies zijn zeker aan te raden. Ik heb hier de mango-munt-appelsap smoothie geproefd en deze was heerlijk! De broodjes en de cakes met zorg gemaakt en dit alles zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Dat is natuurlijk een zaak waar ik maar al te graag kom! Ik zou willen dat ik ondertussen alles op het menu al uitgebreid had geprobeerd om hier te reviewen, maar helaas. Wel heb ik de carrotcake geproefd en deze was heel erg lekker. Ook de tosti veggi is een absolute aanrader! Er staan op het menu een aantal vega opties en ze kijken er hier niet raar van op als jij je koffie drinkt met sojamelk. Ook nog eens vega(n)proof dus!

Coffee Room

Door de gratis WiFi en de centrale ligging zit het hier bomvol met hardwerkende studenten/bloggers/zelfstandigen/’vul zelf aan’. Niemand kijkt er dus raar van op als je hier in je eentje gaat zitten om te genieten van al het heerlijks dat ze aanbieden. Coffee Room is gevestigd aan de Kinkerstraat 110 in Amsterdam. Volgende keer dat je in de buurt bent moet je er echt even binnengaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *